Aprofita ara el KIT DIGITAL!

Una subvenció completa per a una instal·lació ràpida i gratuïta!

Que és el KIT DIGITAL?

El programa KIT DIGITAL és una nova ajuda pública dirigida a la digitalització d'empreses. El principal objectiu del programa és implantar solucions digitals que ajudin les empreses a aconseguir un nivell de maduresa digital, imprescindible per a tot tipus de negoci. El programa està dirigit a petites empreses, microempreses i autònoms que pertanyin a qualsevol tipus de negoci o sector.

T'assessorem en tot el procés.
Reserva la teva consulta ara!

Les nostres Solucions

Categoria de la solució: Gestió de Processos

Nombre de la solución: Gestió de Processos

Catàleg de solucions: Ens pots localitzar a través d'aquest link de la pàgina de AceleraPyme amb el nom de l'empresa Fi4 Open Source S.L.

Descripción: Digitalitzar i/o automatitzar processos de negoci relacionats amb els aspectes operatius o productius de les empreses beneficiàries. Oferim la digitalització de tots els vostres processos.

Preu: És molt variable depenent dels serveis de l'entitat i del numero de beneficiaris. El cost és bàsicament una quota mensual des de 150€.

Categoria de la solució: Business Intelligence i Analítica

Nombre de la solución: Cuadres de Mando

Descripción: Simplifica la gestió de la vostra organització recopilant totes les dades del vostre entorn en un únic quadre de comandament.

Preu: És molt variable depenent dels serveis de l'entitat i del numero de beneficiaris. El cost és bàsicament una quota mensual des de 150€.

Categoria de la solució: Gestió de Clients

Nom de la solució: AMIRITMO CLIENTS

Descripció: AMIRITMO és una solució de gestió per al Tercer Sector Social, amb l'objectiu d'ajudar les entitats a millorar la qualitat de l'assistència als seus beneficiaris a través de registres molt gràfics i intuïtius i anàlisis de dades visuals amb alarmes incorporades. L'apartat de Gestió de Clients ajuda les entitats a gestionar clients potencials i registrar tota l'activitat que mantenim amb ells i/o els seus familiars.

Preu: És molt variable depenent dels serveis de l'entitat i del numero de beneficiaris. El cost és bàsicament una quota mensual des de 150€.

Imports subvencionats

Programa KIT DIGITAL pone a disposición de las empresas y autónomos diferentes paquetes (o kits) con soluciones digitales.
La cantidad máxima subvencionable para cada empresa dependerá del tamaño de la misma.

Petites empreses d'entre 10 i 49 empleats.

Subvenció de fins a 12.000 €.

Petites empreses o microempreses d'entre 3 i 9 empleats.

Subvenció de fins a 6.000 €.

Petites empreses o microempreses d'entre 0 i 2 empleats.

Subvenció de fins a 2.000 €.

Accedeix a la informació oficial:

Per a més Informació sobre el Kit Digital
WWW.ACELERAPYME.ES
o en el telèfon
909 909 001

Deixa que t'assessorem en el procés

Tens dubtes? Demana una DEMO gratis!

Volem entendre les vostres necessitats específiques i explorar junts com AMIRITMO pot ser una solució adaptada a vosaltres.​
caCatalà

Demana una demostració

Deixa'ns les teves dades i reserva una demostració GRATUÏTA de la mà d'un expert.