L'únic software de gestió que s'adapta al teu centre

Residencial, Centres de Dia i Serveis Assistencials

Registra la información de tus usuarios en tiempo real, sin papeles y a través de cualquier dispositivo! 
Tàctil
Configurable
Intuïtiu

El Nostre Objectiu

El Teu Ritme, La Nostra Atenció

Sabem que gestionar el teu Centre implica una gran responsabilitat i molts reptes. Tots els dies, esteu immersos en una gran varietat de tasques amb un únic objectiu: proporcionar la millor atenció possible als vostres usuaris.

Funcions

Entenem les necessitats específiques de cada centre

Ens podem adaptar a tu sigui quina sigui la teva necessitat.
Descobreix-ho ara en una demostració gratuïta de la mà d'un expert.

Els números ens avalen

Beneficiats per AMIRITMO
+ 0
Registres adaptats als nostres clients
0 %
Anys d'experiència en el sector
+ 0

Opinions

Uneix-te a una comunitat de clients satisfets

Amiritmo destaca por su flexibilidad en el diseño, adaptándose fácilmente a las singularidades de cada centro, liberándonos de un software rígido. La eficiencia se ve reforzada por la comunicación ágil con los técnicos, resolviendo dudas e incidencias de manera rápida. Además, su interfaz visual e intuitiva facilita el uso a todos los departamentos de la residencia, permitiéndonos registrar más y mejor.
Emma Palanca
Directora de Ca La Cileta
Molt professionals i agradables. Atenció al client excepcional en totes les etapes del projecte. Respon ràpidament a les consultes i soluciona qualsevol problema que pugui sorgir. Els programes són molt personalitzables segons les necessitats de cada servei.
Mayte López
Directora Fundació Tu-i-Nos
Amiritmo és una aplicació completa que permet recollir informació detallada sobre els usuaris, incloent aspectes com les AVD i altres registres rellevants. S'ha adaptat amb èxit a les necessitats específiques del centre i compleix amb els requisits establerts per la Generalitat. Tant el personal com els professionals de l'aplicació han realitzat ajustos eficaços segons les necessitats. Destaca el suport àgil i continu a les sugerències i problemes, així com la interfície intuïtiva que facilita el seu ús. La capacitat d'exportar registres a Excel és un avantatge apreciat, i la recomanació d'Amiritmo a altres centres es basa en la seva adaptabilitat i el valor afegit proporcionat per l'equip humà que en gestiona el funcionament.
Eva Bayona
Directora CD La Magnolia
Amiritmo nos permite registrar de manera ágil todas las acciones que realizamos sobre los usuarios del centro de día. Desde la entrada o salida, las tomas de medicación, las actividades que realizamos, etc.
Christian Oliete i Eugènia Hervás
Directores CD Cuidem la Memòria
Actualment a la Fundació Autisme Mas Casadevall hi treballem 60 professionals i atenem a gairebé 40 persones autistes. Per tal de garantir el bon funcionament de les tasques de tots els professionals és imprescindible mantenir una comunicació fluida. Amiritmo ens ajuda en aquest aspecte ja que és una eina que ens proporciona accés, o bé fer difussió, d’informació actualitzada de manera oportuna i eficient. Això ens fa més fàcil el dia a dia.
Núria Balló
Responsable de comunicación de la FAMC

Descobreix AMIRITMO de forma pràctica

Volem entendre les vostres necessitats específiques i explorar junts com AMIRITMO pot ser una solució adaptada a vosaltres.​

Com funciona?

Així és treballar amb AMIRITMO

1. Elimina papers i formularis!

Oblida't del desordre i el caos centralitzant la gestió completa del teu centre.

2. No creiem en el mateix cafè per a tothom

Cada centre és diferent, AMIRITMO s'adapta a les teves necessitats específiques simplificant al màxim la teva experiència.

3. De la teva mà en la posada en marxa!

El nostre equip experimentat us acompanyarà en cada pas perquè AMIRITMO s'implementi de manera fàcil sense estrès.

4. T'acompanyem en el futur

Suport continu per adaptar-nos a nous canvis i necessitats que puguin aparèixer.

Tens dubtes? Demana una demostració gratis!

Volem entendre les vostres necessitats específiques i explorar junts com AMIRITMO pot ser una solució adaptada a vosaltres.​
caCatalà

Demana una demostració

Deixa'ns les teves dades i reserva una demostració GRATUÏTA de la mà d'un expert.